Balogh Kúria, Hajdúszoboszló, Keleti-Főcsatorna, N-73

Technikai leírás / Galéria / Kapcsolat

Az újonnan épített, 2014-től, minden évszakban elérhető* nagyon szép „paraszt-reneszánsz” stílusú ház közvetlenül a Keleti-Főcsatorna partján található Hajdúszoboszlótól 4km-re, Nádudvar irányában.

A házban 3 kétágyas, 1 faltól-falig ágyazott (3 fő) szoba, 2 fürdőszoba (1 fürdőkádas, 1 zuhanyzós) WC-el, 1 nagy a konyhát is magába foglaló nappali várja a vendégeket. A nappaliban szükség esetén egy kétszemélyes kanapé használható. A nappaliban cserépkályha-kandalló található, amely varázslatos hangulatot ad a hűvös-hideg napokon. Dohányzás csak a házon kívül lehetséges az önöket követő kedves nem dohányzó vendégek miatt. A ház előtt fedett és nyitott teraszok vannak kialakítva. A ház mögött található a grillezésre, bográcsozásra alkalmas tűzhely. Az árnyas, napos, virágos kertben fedett hintaágy, a gyermekek számára homokozó, mászókötél, gyűrű, hinta található. A ház körüli hatalmas kőrisfák kellemes árnyat adnak és mindig jó levegőt biztosítanak a házban pihenők számára. A ház végénél egy a ház stílusában épült nyári konyha nagy asztallal, padokkal biztosítja a kényelmet a kinti sütés-főzéshez, a közös együttléthez. A nyári konyhában külön hűtőszekrény, gáztűzhely, hideg vizes mosogató található. A háztól 20 méterre folyik a Keleti-Főcsatorna, rajta saját napozásra, horgászásra alkalmas nagy stéggel.

Kis házi állat nem probléma! A háztól kb. 5 km-re található a Nádaspart komplexum (www.nadaspart.hu), ahol nagyon szép tájvédelmi jellegű környezetben lehet strandolni (homokos part), piknikezni, horgászni, csónakot, kenut, kajakot bérelni. A háztól kb. 6km-re van a város fedett uszodája a nagyhírű termál-aquapark-egészség centrum, ami autóval kb. 15’ alatt érhető el. Lovaglási lehetőség van a közelben kb. 4km-re ami autóval kb. 10’ alatt érhető el. A csendes, békés remek termál vizű nádudvari strandfürdő mindössze 10km-re van. Az udvarban 4 autó parkolhat. A család tagja(i) fogadják a kedves vendégeket és mindig segítséggel vannak a vendégek felé annak érdekében, hogy pihenésük emlékezetes legyen a házban és rendszeresen visszajárók legyenek.

*A fűtést igénylő hónapokban a ház bérlése külön, időben történő megegyezést igényel, tekintettel a ház több napon át tartó felfűtésére, az időjárási viszonyokra. Ezek miatt fent tartjuk a jogot, hogy adott esetben a házat nem tudjuk biztosítani.