Balogh-Szatmári Kúria

Hajdúszoboszló, Ady Endre utca 0545/21

Az újonnan épített, 2014-től, minden évszakban elérhető Balogh-Szatmári Kúria közvetlenül Hajdúszoboszló határában található, egy 2,3 hektáros erdős-gyepes területen.

A Kúria vendégek számára kialakított részében 4 szoba, 2 fürdőkádas fürdőszoba WC-el, egy külön zuhanyzó, 1 nagy a konyhát is magába foglaló nappali várja a vendégeket. A nappaliban kandalló található, amely varázslatos hangulatot ad a hűvös-hideg napokon.
Dohányzás csak a házon kívül lehetséges az önöket követő kedves nem dohányzó vendégek miatt. A ház előtt fedett és nyitott teraszok vannak kialakítva, ezektől pár méterre található a grillezésre, bográcsozásra alkalmas tűzhely.

Az árnyas, napos, öntözött pázsitos, parkosított, virágos kertben fedett hintaágy. A kerttel határos tölgy-szíl erdő friss lehelete mindig jó levegőt biztosít az itt pihenők számára. A ház közvetlen környezetében elterülő ősgyepen nagy sétákat lehet tenni, gyönyörködni a közelben legelő juhnyájban.

A háztól 400m-re található a Nádaspart komplexuma (www.nadaspart.hu), ahol nagyon szép tájvédelmi jellegű környezetben lehet strandolni (homokos part), piknikezni, horgászni, csónakot, kenut, kajakot bérelni.

A háztól is látható a város fedett uszodája a nagyhírű termál-aquapark-egészség centrum, ami autóval 5’ alatt elérhető, amik mellett található a sport repülőtér. Lovaglási lehetőség van a közelben, ami autóval szintén 5’ alatt elérhető.

Az udvarban 4 autó parkolhat. Az internet elérés ingyenes. A ház további részeit a család használja akik, fogadják a kedves vendégeket és mindig segítséggel vannak a vendégek felé annak érdekében, hogy pihenésük emlékezetes legyen a házban és rendszeresen visszajárók legyenek.

Hívjon most!

+36 (20) 977-8624

+36 (70) 621-2815

E-mail:

baloghj1000@gmail.com

Ajánlatkérés

Alap adatok

 • Szobák száma: 4 + nappali
 • Fürdőszoba WC-vel: 2 db
 • Külön zuhanyzó: 1 db
 • Férőhelyek száma: 8 fő, szobákban: 2+2+2+2

Kényelmi szempontok

 • Bútorzat: modern
 • Fűtési mód: gáz központi, kandalló
 • Ház területe: 100 m2
 • Teljes terület: 2000 m2
 • Tulajdonos a szálláshelyen lakik: igen
 • Parkoló hely az udvarban: 4 db
 • Beszélt idegen nyelv: angol

Felszereltség, jellemzők

Villanytűzhely, 2 hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, kenyérpirító, kávé-tea főző, edénykészlet, étkészlet, mosogatószer, tisztítószer, vasaló, vasalódeszka, ruhaszárító, automata mosógép, centrifuga, mosogatógép, komplett fürdőszoba, fürdőkádak, kerti csap, klasszicistaépítészet hangulata, erdő, gyep, legelő,virágoskert, külterület, természetvédett, hangulatvilágítás

Szolgáltatások

Műholdas lapos TV, kandalló, DVD, hifi, nem dohányzó, tűzrakóhely, bogrács, grill, kertibútorok, nyitott terasz, fedett terasz, fatároló, parkolás az udvarban, homokozó, gyerek hinta, hintaágy, internet, közelben horgászat, sétarepülés, ejtőernyőzés

Külső képek

Belső képek

Kérjük tekintse meg további szálláshelyeinket:

Balogh Kúria

Hajdúszoboszló,
Keleti-Főcsatorna N-73

Balogh-Szatmári Kúria

Hajdúszoboszló,
Ady Endre utca 0545/21

Welcome Apartman

Hajdúszoboszló,
József Attila utca 6B Fdsz. 2.