Balogh Kúria

Hajdúszoboszló, Keleti-Főcsatorna N-73

Az újonnan épített, 2014-től, minden évszakban elérhető* nagyon szép „paraszt-reneszánsz” stílusú ház közvetlenül a Keleti-Főcsatorna partján található Hajdúszoboszlótól 4km-re, Nádudvar irányában.

A házban 3 kétágyas, 1 faltól-falig ágyazott (3 fő) szoba, 2 fürdőszoba (1 fürdőkádas, 1 zuhanyzós) WC-el, 1 nagy a konyhát is magába foglaló nappali várja a vendégeket. A nappaliban szükség esetén egy kétszemélyes kanapé használható. A nappaliban cserépkályha-kandalló található, amely varázslatos hangulatot ad a hűvös-hideg napokon.

Dohányzás csak a házon kívül lehetséges az önöket követő kedves nem dohányzó vendégek miatt. A ház előtt fedett és nyitott teraszok vannak kialakítva. A ház mögött található a grillezésre, bográcsozásra alkalmas tűzhely. Az árnyas, napos, virágos kertben fedett hintaágy, a gyermekek számára homokozó, mászókötél, gyűrű, hinta található. A ház körüli hatalmas kőrisfák kellemes árnyat adnak és mindig jó levegőt biztosítanak a házban pihenők számára. A ház végénél egy a ház stílusában épült nyári konyha nagy asztallal, padokkal biztosítja a kényelmet a kinti sütés-főzéshez, a közös együttléthez. A nyári konyhában külön hűtőszekrény, gáztűzhely, hideg vizes mosogató található. A háztól 20 méterre folyik a Keleti-Főcsatorna, rajta saját napozásra, horgászásra alkalmas nagy stéggel.

Kis házi állat nem probléma! A háztól kb. 5 km-re található a Nádaspart komplexum (www.nadaspart.hu), ahol nagyon szép tájvédelmi jellegű környezetben lehet strandolni (homokos part), piknikezni, horgászni, csónakot, kenut, kajakot bérelni. A háztól kb. 6km-re van a város fedett uszodája a nagyhírű termál-aquapark-egészség centrum, ami autóval kb. 15’ alatt érhető el. Lovaglási lehetőség van a közelben kb. 4km-re ami autóval kb. 10’ alatt érhető el. A csendes, békés remek termál vizű nádudvari strandfürdő mindössze 10km-re van. Az udvarban 4 autó parkolhat. A család tagja(i) fogadják a kedves vendégeket és mindig segítséggel vannak a vendégek felé annak érdekében, hogy pihenésük emlékezetes legyen a házban és rendszeresen visszajárók legyenek.

*A fűtést igénylő hónapokban a ház bérlése külön, időben történő megegyezést igényel, tekintettel a ház több napon át tartó felfűtésére, az időjárási viszonyokra. Ezek miatt fent tartjuk a jogot, hogy adott esetben a házat nem tudjuk biztosítani.

Hívjon most!

+36 (20) 977-8624

+36 (70) 621-2815

E-mail:

baloghj1000@gmail.com

Ajánlatkérés

Alap adatok

 • Szobák száma: 4 + nappali
 • Fürdőszoba WC-vel: 2 db
 • Férőhelyek száma: 11 fő, szobákban: 2+2+2+3
 • Nappaliban: 2
 • Nyárikonyha

Kényelmi szempontok

 • Bútorzat: modern, népies
 • Fűtési mód: fatüzelésű központi
 • Ház területe: 100 m2
 • Teljes terület: 1000 m2
 • Tulajdonos a szálláshelyen lakik: nem
 • Parkoló hely az udvarban: 4 db
 • Beszélt idegen nyelv: angol

Felszereltség, jellemzők

Nyári konyha, 2 gáztűzhely (ház, nyári konyha), 2 hűtőszekrény (ház, nyári konyha), mikrohullámú sütő, kenyérpirító, kávé-tea főző, edénykészlet, étkészlet, mosogatószer, tisztítószer, vasaló, ruhaszárító, vasalódeszka, komplett fürdőszoba, fürdőkád, kerti csap, népiépítészet hangulata, nagy fák, bokros, virágoskert, nádas, Keleti Főcsatorna

Szolgáltatások

Műholdas TV, DVD, kandalló-cserépkályha, nem dohányzó, kutya bevihető, macska bevihető, tűzrakóhely, bogrács, grill, kertibútorok, nyitott terasz, fedett terasz, nyári konyha, fatároló, stég, horgászat, parkolás az udvarban, homokozó, gyerek hinta, hintaágy

Külső képek

Belső képek

Kérjük tekintse meg további szálláshelyeinket:

Balogh Kúria

Hajdúszoboszló,
Keleti-Főcsatorna N-73

Balogh-Szatmári Kúria

Hajdúszoboszló,
Ady Endre utca 0545/21

Welcome Apartman

Hajdúszoboszló,
József Attila utca 6B Fdsz. 2.